Deputatul Daniel Florea, 49 de ani, fost primar al Sectorului 5, a demisionat din PSD, joi, 1 septembrie, susținând, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook că este o decizie „asumată” și „gândită îndelung”.

Funcția de primar la sectorul cinci a rămas vacantă după condamnarea definitivă a lui Cristian Popescu Piedone în dosarul Colectiv, în data 12 mai 2022, și Daniel Florea ar fi vizat-o, însă nu a beneficiat de susținerea partidului, notează site-ul G4Media, pentru a candida.

Florea: „Nu sunt de acord ca PSD să susțină un candidat fără activitate politică în PSD”

„Astăzi, am demisionat din Partidul Social Democrat. Este o decizie asumată, gândită îndelung și în deplină conformitate cu principiile mele personale, profesionale și politice. Nu plec la alt partid. Nu candidez și nu am avut niciodată intenția de a candida la alegerile locale parțiale pentru funcția de Primar al Sectorului 5, din partea niciunui partid. Dar nu sunt de acord ca PSD să susțină un candidat fără activitate politică în PSD sau, eventual, un reprezentant al unui alt partid”, a scris Daniel Florea, pe Facebook, unde a atașat cererea de demisie din partid.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *