Deputatul Sorin Moldovan

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene nu are organigramă la mai bine de o lună și jumătate de la numirea ministrului Cristian Ghinea. Situația l-a determinat pe deputatul Sorin Moldovan să solicite în scris organigrama instituției.

„În cadrul noului exercițiu financiar 2021 – 2027 sumele alocate din fonduri europene pentru România sunt generoase. Acestea reprezintă șansa dezvoltării țării noastre. Ministerul Fondurilor Europene este o instituție foarte importantă pentru țara noastră” se arată în interpelarea depusă de deputatul Sorin Moldovan.

Parlamentarul liberal din Cluj dorește să afle de la Cristian Ghinea cum o să arate noua organigramă a instituției. Deputatul Sorin Moldovan vrea să știe și cum va eficientiza aceasta atragerea de fonduri europene.

„Există personal suficient și pregătit pentru a gestiona sumele mari din exercițiul financiar 2021 – 2017” întreabă Moldova în interpelarea adresată de la tribuna Parlamentului.

Deputatul Sorin Moldovan este la al doilea mandat în Camera Deputaților. El a fost ales vice-președinte al Comisiei de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională. Moldovan este unul dintre cei mai activi deputați liberali. În cele câteva luni de mandat a reușit să aibă două propuneri legislative și nu mai puțin de 15 întrebări și interpelări.

Cristian Ghinea este ministru din decembrie. El a mai ocupat aceiași funcție în 2016, în timpul guvernului Cioloș. Ghinea s-a remarcat atunci prin faptul că a secretizat contractele semnate de firma colegului său de partid, Dan Barna.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul