Diana Şoşoacă cere demiterea lui Raed Arafat. „E artizanul distrugerii României. O să îi iau Diana Şoşoacă cere demiterea lui Raed Arafat. „E artizanul distrugerii României. O să îi iau cetăţenia lui Arafat pentru că ne-a distrus destul”

Diana Șoșoacă a lansat un atac virulent la adresa lui Raed Arafat, despre care susţine că este „artizanul distrugerii României”. Senatoarea AUR a mai afirmat că lucrează pentru a-i fi retrasă cetăţenia şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Reacţia Dianei Șoșoacă vine în contextul în care Raed Arafat a declarat că doar persoanele care au probleme grave de sănătate sunt scutite să poate mască de protecție, ceea ce nu este cazul în situația senatoarei AUR, Diana Șoșoacă.

“Trebuie demis Arafat urgent pentru el este artizanul distrugerii României, a naţiei române şi a poporului român. Din ce în ce mai multe dovezi, în sprijinul celor afirmate de mine, vin dovezi din instanţă şi de la medici. Le mulţumesc tuturor medicilor şi personalului medical care au venit către mine şi mi-au dat dovezi, inclusiv alte studii medicale care spun că această mască nu cauzează beneficii, ci din contră, pe termen lung, poate cauza boli ireversibile. O să le dau publicităţii. Sunt toate depuse la dosarele din instanţă”, a declarat Diana Şoşoacă, într-un live pe Facebook.

Săptămâna trecută, Diana Șoșoacă a purtat în Parlament o mască transparentă din plastic, la fel ca alți colegi de la AUR. Aceasta va fi verificată de Direcția de Sănătate Publică (DSP) pentru a i se proba conformitatea.

Diana Șoșoacă: “Ne-a distrus destul!”

În octombrie, înainte de alegerile parlamentare, reprezentanta AUR a declarat că va face tot posibilul ca șeful DSU să rămână fără cetățenia română.

“Ţara asta nu este a lui Orban, nu este a lui Iohannis şi în niciun caz a lui Arafat care este a venit în România şi a obţinut o cetăţenie care i se poate şi lua. Şi cam asta lucrez eu acum. Să îi iau cetăţenia lui Arafat pentru că ne-a distrus destul. Lucrăm şi atacăm, o să vedeţi!”, anunța, la momentul respectiv, Diana Şoşoacă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *