diana șoșoacă
Diana Șoșoacă, scandal la morga Institutului ”Marius Nasta”: ”Vă depun plângere penală, doamna Mahler”

Diana Șoșoacă a intrat în curtea Institutului „Marius Nasta” din București și a agresat verbal mai mulţi angajaţi ai unităţii medicale, între care şi managerul spitalului Beatrice Mahler.

Diana Şoşoacă a mers la clădirile în care funcţionează morga spitalului, spunând că are de rezolvat o problemă legată de actele pentru un cunoscut decedat în spital. Aceasta a transmis live pe Facebook întreaga scenă.

Senatoarea le-a reproșat angajaților că bagă persoanele decedate de COVID-19 în saci de plastic:

„De  ce se bagă în saci de plastic acești oameni? Știți că noul protocol care a fost schimbat datorită intervențiilor mele ca senator spune că nu aveți dreptul să îi puneți în saci de plastic și că oamenii au dreptul la respectarea demnității și onoarei după moarte și aveți obligația să-i scoateți din sacii de plastic?”, a spus Diana Șoșoacă.

Printre medicii agresați de Diana Şoşoacă a fost şi managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler.

„Doamnă, sunt senator şi îmi răspundeţi, că aveţi această obligaţie. Chemaţi-o pe doamna Mahler! De ce puneţi morţii în saci de plastic? Să vină directorul acum! Fantastic! Inadmisibil! Astea sunt crimele din România! Vreau şi eu să vorbesc cu cineva de aici!”, a strigat senatoarea la o angajată a Institutului.

„Noul protocol, care s-a schimbat datorită intervenţiei mele, spune că nu mai aveţi voie să-i puneţi în saci de plastic. Care este motivul pentru care morţii se bagă în saci de plastic? Cine v-a ordonat dumneavoastră să-i băgaţi în saci de plastic? Chemaţi-o pe doamna Mahler (Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” – n.r.)! De ce puneţi morţii în saci de plastic?”, i-a strigat senatoarea Diana Șoșoacă unui bărbat responsabil cu transportul pacienţilor decedaţi, în timp ce transmitea live pe Facebook întreaga scenă.

„E spațiu public și aici se întâmplă crime. Asta este crimă! Sunt crime împotriva umanității, doamna Mahler! Vă depun plângere penală, doamna Mahler! Chemați Poliția, vreau să depun plângere împotriva tuturor! Se dă șpagă, nu toți sunt senatori, să intre!”, a spus Diana Șoșoacă.

Și mie mi-a murit un prieten, era într-un container, am înregistrat! Am martori și am înregistrări, doamna Mahler! Pentru că eu totul am înregistrat. E înregistrat, doamnă, sunteți și dumneavoastră înregistrată!”, striga Diana Șoșoacă în timp ce transmitea live pe Facebook.

Senatoarea i-a amenințat pe angajații spitalului și ai morgii că va depune plângere penală împotriva tuturor.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *