Donald Trump a primit un ordin de tăcere în urma unui mesaj
Donald Trump a primit un ordin de tăcere în urma unui mesaj

Donald Trump a primit un ordin de tăcere în urma unui mesaj pe rețelele sociale în care a criticat o grefieră implicată în procesul civil de fraudă de la New York. Mai exact, un judecător i-a impus printr-o hotărâre, să păstreze tăcerea asupra tuturor aspectelor care țin de dosar.

În postare, Trump a numit-o pe grefieră „prietena lui Schumer” și a spus că cazul ar trebui respins imediat. Postarea a fost ștearsă, dar judecătorul Arthur Engoron a emis un ordin de tăcere pentru Trump și procurorul general al New York-ului, Letitia James, care a intentat procesul de fraudă. Dacă aceștia nu respectă interdicția, ar putea primi sancțiuni mai grave, transmite B1TV.

Cazul de fraudă de la New York implică acuzații că Trump, fiii săi, Trump Organization și alte persoane ar fi majorat valoarea activelor companiei timp de zece ani pentru a obține împrumuturi mai mari. Trump a declarat că intenționează să depună mărturie în acest caz.

De asemenea, Trump se confruntă cu patru dosare penale, inclusiv pentru încercarea de a anula rezultatul alegerilor din 2020, gestionarea documentelor clasificate și cumpărarea tăcerii unei actrițe de filme pentru adulți. El este și implicat într-un proces civil pentru defăimarea unei scriitoare care l-a acuzat de viol, iar Trump respinge toate aceste acuzații.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *