ut

Fiul fondatorului grupului terorist, care a devenit ulterior unul dintre principalii informatori ai Israelului, a vorbit pentru CNN despre situația din Gaza.

Mosab Hassan Yousef, fiul fondatorului Hamas, care a devenit ulterior unul dintre principalii informatori ai Israelului, a vorbit despre războiul Israelului împotriva grupării teroriste și despre situația din Gaza.

„Nu ne-am așteptat la aşa ceva. Dar brutalitatea lor, natura lor, nu m-a surprins. Știi, în 1996, au ucis atât de mulți oameni.

Au torturat atât de mulți oameni. Colegii noștri de închisoare, practic oameni pe care îi cunoșteam personal, au făcut tot felul de lucruri nebunești.

Ei înfig ace sub unghiile oamenilor. Și am fost martor la asta. Așa că nu sunt surprins până unde poate merge Hamas. Dar amploarea atacului de la 7 octombrie a fost o surpriză, cred, pentru toată lumea, inclusiv pentru Hamas însuși”, a spus Mosab Hassan Yousef.

Întrebat dacă a fost surprins de eșecul serviciilor de informații israeliene la 7 octombrie,

„Ascultați, a existat un eșec, dar nu este momentul să dăm vina pe nimeni. Există corupție, există eșecuri, există lipsă de conducere, dar nu este momentul acum să dăm vina pe nimeni.

Acesta este momentul să fim uniți. Știți, Statele Unite trebuie să ofere Israelului acoperirea necesară pentru a dezrădăcina Hamas.

Israelul luptă în numele Americii. Israelul luptă în numele poporului palestinian.

Israelul luptă acum în numele lumii libere

Aceasta nu este o propagandă politică. În calitate de fost membru Hamas, fiu al fondatorului organizației Hamas și astăzi, în calitate de cetățean american, îi cer președintelui Statelor Unite să ofere Israelului acoperirea necesară, aprovizionarea necesară, orice este necesar pentru a dezrădăcina Hamas.

În caz contrar, următorul război va fi mortal”, a mai precizat Mosab Hassan Yousef.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *