Elena Udrea a ajuns de urgență, joi, la Spitalul Județean Ploiești, după ce i s-a făcut rău în curtea penitenciarului unde este închisă.

Elena Udrea a acuzat amețeli în această dimineață, 3 noiembrie, iar stările s-au agravat, motiv pentru care a fost dusă la spital pentru mai multe investigații. Personalul medical de la Penitenciarul Târgșor ar fi sunat la 112.

„La ora 11:36, s-a primit o solicitare de la Penitenciarul Târgşor pentru o femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. La solicitare s-a deplasat o ambulanţă cu medic.

La sosirea ambulanţei, pacienta era conştientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportată la UPU Ploieşti pentru investigaţii suplimentare”, au transmis oficialii Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Elena Udrea este deţinută în Penitenciarul Târgşor începând din luna iunie, când a fost extrădată din Bulgaria, unde fugise pentru a scăpa de condamnare.

Recursul în casaţie este ultima şansă a Elenei Udrea de a obţine anularea pedepsei de 6 ani, în condiţiile în care celelalte încercări ale sale nu au avut succes.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *