Elon Musk și Donald Trump s-au luat la ceartă. Ce a spus fondatorul Tesla
Elon Musk și Donald Trump s-au luat la ceartă. Ce a spus fondatorul Tesla

Elon Musk și Donald Trump s-au luat la ceartă, iar fondatorul Tesla a simțit nevoia să-l pună l-a punct pe fostul președinte american. L-a trimis, pur și simplu, la pensie.

Elon Musk îl trimite pe Donald Trump să iasă la pensie, după ce fostul președinte al SUA a spus despre el că „vinde gogoși”. Trump susține că Musk i-ar fi spus personal că l-a votat la alegerile prezidențiale, însă miliardarul a respins această afirmație.

Comentariile vin după câteva zile tensionate în afacerile lui Elon Musk, care încearcă să rezilieze un acord de preluare a Twitter pentru suma de 44 de miliarde de dolari. „Nu îl urăsc pe om, dar este timpul ca Trump să pună pălăria în cui și să iasă la pensie”, a scris patronul Tesla pe Twitter, relatează Digi24.

Donald Trump: „Să vă zic ceva. Elon… Elon nu va cumpăra Twitter. De unde ați mai auzit asta înainte? De la mine. A intrat într-o mare încurcătură.

Știți, a spus zilele trecute: „O, eu nu am votat niciodată pentru un republican”. Nu știam asta. Mi-a spus că a votat pentru mine. Deci este încă unul care vorbește prostii. Nu va cumpăra (Twitter, n.r.). Sau poate mai târziu. Cine știe ce naiba se va întâmpla. Are un contract destul de putred. M-am uitat la contractul lui. Nu este un contract bun” a afirmat Donald Trump într-o emisiune TV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *