Fiul lui Niculae Bădălău a fost prădat de hoți a rămas fără 80.000 euro
Fiul lui Niculae Bădălău a fost prădat de hoți a rămas fără 80.000 euro

Fiul lui Niculae Bădălău a fost prădat de hoți. Locuința lui Gabriel Bădălău din Bolintin, Giurgiu, a fost spartă joi seara iar hoții au plecat de acolo cu 30.000 de euro și 15 ceasuri, dintre care două de aur.

Fiul lui Niculae Bădălău a depus plângere la Poliție și a estimat prejudiciul la suma de 80.000 de euro.

„În seara zilei de 18 Iunie a.c., Politia orașului Bolintin Vale a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat, cu privire la faptul ca persoane necunoscute au pătruns in locuința sa, de unde au sustras mai multe bunuri. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat, efectuându-se cercetări pentru identificarea autorilor” a transmis IGPR, potrivit G4Media.

Potrivit primelor informații, hoții ar fi profitat de ploaia torențială pentru a intra în casă și nu ar fi lăsat amprente.

Imobilul avea camere de supraveghere instalate, dar acestea erau nefuncționale.

În noiembrie 2018, hoții au spart și casa lui Niculae Bădălău, eveniment în urma căruia senatorul PSD spunea că își va cumpăra un pistol.

Gabriel Bădălu a fost căsătorit cu solista Claudia Pătrășcanu și în urmă cu câțiva ani au fost în centrul unor scandaluri mondene, presărate cu infidelități.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *