Lucrările la Aeroportul Internațional Brașov inspectate de Ludovic Orban
Actualitate

Aeroportul Internațional Brașov va fi legătura Europei cu Moldova. Explicațiile premierului Orban

Lucrările la Aeroportul Internațional Brașov sunt inspectate vineri, de către premierul Ludovic Orban. Prim-ministrul a vorbit despre necesitatea realizării rapide a infrastructurii care să ne aducă în Europa. Obiectivul Guvernului este să realizeze „toate conexiunile de care are nevoie România” a spus Orban.

Zona Moldovei nu are legături cu șoselele care duc către vestul Europei iar această situație trebuie schimbată, a spus Ludovic Orban. Conectarea Moldovei la coridoarele de transport europene se va materializa preponderent prin Autostrada Unirii, iar acesta este motivul pentru care lucrările la Aeroportul Internațional Brașov trebuie să se încadreze în grafic, relatează PsNews.

„Peste șase ani – știți vorba din Roma Antică, «toate drumurile duc la Roma» – vreau, când voi veni în Brașov, să spun toate drumurile duc la Brașov. Obiectivul nostru este să realizăm toate conexiunile de care are nevoie Brașovul și nu numai Brașovul, de care are nevoie România. Conexiunile dintre Brașov și Coridorul IV european prin Autostrada Brașov-Sibiu, să realizăm legătura dintre Brașov și București prin tronsonul Comarnic-Brașov și, nu în ultimul rând, să realizăm conexiunea dintre Bacău și Brașov. Una dintre variantele de conectare a Moldovei la coridoarele de transport europene, care reprezintă un obiectiv fundamental pentru a putea asigura dezvoltarea Moldovei, și o să asigurăm o legătură mai bună între Moldova și Brașov, prin intermediul tronsonului de autostradă Bacău-Brașov”, a spus Ludovic Orban.

Related posts

Replica lui Orban după ce Marcel Ciolacu l-a acuzat de măsluirea datelor coronavirusului. E un act „profund imoral”

Constantinescu Gabriel

Nunțile și botezurile sunt sursa infectărilor masive cu coronavirus, susține Ludovic Orban

Constantinescu Gabriel

Viitorul premier desemnat – propunerile liberalilor sunt două persoane din exterior

Constantinescu Gabriel

Pensiile și alocațiile vor crește, a promis Ludovic Orban. Nu se știe însă cu cât și când

Constantinescu Gabriel

Ciolacu: incapabila de la Educație dă vina pe autoritățile locale

Alina Angelescu

Băsescu vrea să se alieze cu PNL în toată țara, pentru că „PMP nu e pelerină de vreme rea”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment