Premierul Florin Cîțu a lansat, marţi, un atac dur la adresa foștilor parteneri de coaliție: „USR-PLUS tranzacționează sănătatea românilor”, a spus şeful Guvernului, Florin Cîţu.

După ce i-a certat, prim-ministrul Florin Cîțu a avut grijă să le acorde și un îndemn, scrie Antena 3.

„Suntem în plină pandemie, există un partid AUR care are o activitate antivaccinistă prezentă peste tot. Mă uit la colegii USR care nu spun nimic de această campanie, mă atacă pe mine, îl atacă pe preşedintele Iohannis, dar nu spun nimic de noii lor parteneri.Eu vreau să le spun tuturor celor care tac din gură şi susţin USR că sunt responsabili pentru ce se întâmplă azi în România”, a spus Florin Cîțu.

„Cei de la AUR trebuie izolaţi. Dacă cei de la USR înţeleg să nu fie aliaţi cu cei de la AUR şi să nu îşi de-a jos propriul guvern, cum a făcut doar Dragnea în istoria politică din ultimii 30 de ani, putem să discutăm.Trebuie să înţeleagă că în fiecare zi în care mă atacă pe mine şi pe preşedintele Iohannis, dar susţin AUR, fac rău românilor, nu mie”, a declarat, marţi, premierul Florin Cîţu.

Totodată, Florin Cîțu a declarat, marți, că va cere o anchetă pentru a afla cum a fost pregătit valul 4 și a subliniat că cei care nu au ținut cont de ce a spus el va fi responsabil. El s-a referit la situația paturilor insuficiente din secțiile ATI Covid.

„O să cer o anchetă, analiză, vreau să știu cum a fost pregătit valul 4 Covid. Știam că vine. Am spus că nu vreau să se reducă numărul de paturi în secțiile ATI pentru Covid, am spus să rămână intactă capacitatea noastră de a răspunde. Aș vrea să văd cum a fost pregătit de Ministerul Sănătății acest val 4 și dacă nu s-a ținut cont de ce am spus eu, cine nu a ținut cont va fi responsabil”, a spus Florin Cîțu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *