florin roman

Florin Roman vorbește despre justiție. Deputatul PNL face declarații după ce Camera Deputaților a adoptat o inițiativă legislativă prin care criminalii, violatorii și tâlharii nu pot fi eliberați condiționat.

„Au eliberat conditionat un criminal in serie cu 5 crime la activ și a incendiat apoi o tanara! Un procuror care nu a reținut un criminal acuzat de viol, in cazul Mehedinți și un judecător care a eliberat un criminal in serie! Și criminalul a lovit din nou! Ați auzit ceva de la CSM? De la asociațiile procurorilor și magistratiilor? De la Avocatul Poporului sau mai degrabă al Diavolului? Tăcere totala!”, spune el pe pagina sa de Facebook.

Roman este nemulțumit și aduce aminte de eliberarea infractorilor de pe vremea lui Dragnea. „Dar au reacționat in câteva ore, când le-am impozitat pensiile speciale! Au strâns toți șefii de Curți de Apel, au redactat sesizarea la CCR și Avocatul Diavolului și ICCJ…pentru ca le pot dispărea privilegiile! Au tăcut complice cu Dragnea când promoția Tudorel Toader a eliberat 21.000 de infractori periculoși! Au tolerat măcelărirea Codului Penal și a Codului de Procedura Penală! Unii au protestat in…tăcere!”, declară acesta.

Deputatul spune că problema justiției din România este mult mai amplă. „Pentru asta vreți privilegii? Ca sa eliberați criminali, violatori și tâlhari care lovesc din nou? Ca sa va opuneți interdicției de eliberare condiționata a criminalilor? Nu, asta nu e Justiție, asta e putreziciunea unui întreg sistem care se zbate pentru pensii speciale, dar căruia nu-i pasa ca un criminal ucide din nou!”, încheie Florin Roman.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *