Image default
Actualitate

Olguța Vasilescu îl atacă pe Nicușor Dan

Olguța Vasilescu îl atacă pe Nicușor Dan. Viitorul candidat USR-PNL la Primăria Municipiului București a susținut o conferință de presă. Declarațiile au fost întrerupte claxoanele mașinilor de salubritate din sectorul 5 al capitalei.
Deputatul PSD amintește de comportamentul celor de la USR în parlament. “Nicusor Dan plange de mama focului pe la tv ca se comporta si altii cu el cum se comporta USR cu ai nostri pe vremea cand era el presedinte acolo. “Cer bun simt de la viceprimarul Capitalei. Ar trebui sa isi exprime punctul de vedere fara sa deranjeze”. Baietas, e o vorba in popor: ce tie nu-ti place, altuia nu-i face! Mai tii minte cand stateai atarnat de tribuna parlamentului cu pancarta de gat si nu ii lasai pe deputatii PSD sa vorbeasca? Sau cum mergeai peste ei in conferinte de presa? Ai uitat? O sa-ti mai amintesti din cand in cand… Si o sa simti ce simteau si aia pe care ii atacai cu haita ta…. “, spune Lia Olguța Vasilescu pe pagina ei de Facebook.
Vasilescu îl atacă pe Nicușor Dan și pe colegii lui și vorbește despre cum au reacționat parlamentarii USR în ultimele zile. “Apropo! Ieri, un parlamentar USR cerea de la tribuna sa i se adreseze ceilalti cu respect. Altul care ne baga telefonul in ochi si punea muzica la maxim la boxe, in comisiile parlamentare, cat sa nu se poata lucra… Nici macar nu il jignise cineva! Dupa ce au facut pe revolutionarii din popor, acum s-au descoperit brusc de viță nobila si pretind sa li te adresezi ca la boieri… Poate va luati si o camasa pe voi si puneti o cravata la ea, daca tot veniti sa vorbiti in parlament si mai pretindeti si respect!”, încheie aceasta.

Related posts

Rareș Bogdan, atac dur la adresa lui Nicușor Dan: „Trebuie să înveţe că nu mai e singur pe teren”

Andrada Ionescu

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, vrea să transforme tramvaiul 21 în metrou cu bani europeni și să extindă linia în Voluntari

Andrada Ionescu

Nicușor Dan explică de ce prinzi noaptea semafoarele pe roșu: Nu mai merge calculatorul plătit cu zeci de milioane

Andrada Ionescu

Leave a Comment