Codrin Ștefănescu îl susține pe Eugen Teodorovici pentru șefia PSD. Fostul secretar general al PSD București vine cu lămuriri în ceea ce privește o posibilă alianță între PSD și PNL.

El susține că nu este vorba de o alianță între cele două partide. La final își întreabă colegul de partid când va candida pentru șefia PSD. “Dragi membri, simpatizanti si votanti ai PSD! Nu existā niciun blat intre PSD si PNL! Exista doar intre Ciolacu-Orban si sefii lor supremi. Cā sefii lor sunt de la Cotroceni, din padurea Baneasa, din case conspirative, asta chiar nu mai conteazā! Degeaba ne injurati pe toti, chiar nu suntem toti parte din piesa asta! Se vede cu ochiul liber, da! Luati si voi pozitie, cereti lāmuriri, nu mai stati deoparte tācuti si speriati! Cā si voi aveti partea voastrā de vinā! Parlamentari, primari, sefi de organizatii judetene ai PSD, spuneti exact ceea ce ganditi! Iar tu, dragā Eugen Orlando Teodorovici când ai de gänd sā-ti anunti candidatura pentru functia de presedinte al partidului? Vrei sā te rugām?”, spune el pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, Codrin Ștefănescu revine cu o nouă postare în care își manifestă suportul față de Teodorovici. “Sper sā devinā noul presedinte al PSD! Sper sā-si facā o echipā de oameni curajosi si hotārâti! Fārā academii secrete, fārā blaturi, fārā ordine primite de la adversari. Si cred cā este datoria tuturor membrilor PSD sā-si recupereze partidul! Sper ca acest mesaj sā fie bine inteles de cātre parlamentarii, presedintii de organizatii, primarii si activistii PSD! Pentru cā datorām acest lucru tuturor celor care ne-au votat si au incredere in noi. Eu te sustin, Eugen Orlando Teodorovici! Si sper cā multi imi vor urma exemplul incepând de azi!”, adaugă social-democratul.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul