fratii tate 1

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost aduşi, marţi, la Curtea de Apel Bucureşti, care ar urma să decidă dacă vor fi puşi în libertate.

Cei doi fraţi au fost aduşi împreună cu cele două complice ale lor, relatează news.ro.

Fraţii Tate au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile în 30 decembrie 2022, fiind acuzaţi de trafic de persoane şi viol. alături de ei au mai fost arestate două femei, una dintre ele fostă poliţistă.

Cei doi fraţi au contestat măsura arestului preventiv, o decizie fiind aşteptată marţi.

Avocatul fraţilor Tate, Eugen Vidineac a precizat după momentul arestării că ei „neagă cu vehemenţă săvârşirea acestor fapte reprobabile”, încearcă să îşi demonstreze nevinovăţia şi vor ajuta organele de anchetă cu tot ceea ce vor putea pentru aflarea adevărului.

„Ei nu merg pe o atitudine de recunoaştere, neagă cu vehemenţă săvârşirea acestor fapte reprobabile aduse în sarcina lor şi, bineînţeles, împreună cu noi, avocaţii apărării, încearcă să îşi demonstreze nevinovăţia şi vor ajuta organele de anchetă cu tot ce le stă la îndemână pentru aflarea adevărului în cauză”, a declarat Eugen Vidineac.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti care au admis propunerea procurorilor şi au emis mandate de arestare preventivă pe nunele fraţilor Andrew şi Tristan Tate şi pe numele celor două complice ale acestora justifică decizia, arătând că ţin cont de gravitatea acuzaţiilor aduse şi că „o reacţie blândă faţă de acest gen de inculpaţi ar crea un sentiment de insecuritate publică”. Judecătorii răspund şi apărării avocatului lui Andrew Tate, care susţine că imaginea acestuia creată în spaţiul public este cea a unui„ personaj”.

„Judecătorul nu poate fi de acord cu susţinerea apărării în sensul că aceste conţinuturi video prezintă doar un personaj şi nu pot fi avute în vedere, întrucât inculpatul manifestă aceeaşi atitudine şi în relaţiile cu persoanele vătămate”, se precizează în motivarea instanţei de judecată.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *