Image default
Actualitate

Gabriela Firea, atacată chiar din interiorul PSD. Deputatul Liviu Pleșoianu îi ia apărarea lui Dragnea după ce Firea l-a comparat cu Orban

Gabriela Firea este criticată chiar din interiorul PSD, după ce l-a comparat repetat pe Ludovic Orban cu fostul lider al partidului Liviu Dragnea. Deputatul PSD Liviu Pleşoianu crede că primarul general al Capitalei a făcut „comparații stupide” și ar fi trebuit să-l lase în pace pe Dragnea, pentru simplul motiv că e la închisoare.

Gabriela Firea a fost criticată de către deputatul PSD Liviu Pleșoianu, printr-o postare pe Facebook. Pleșoianu i-a făcut inventarul declarațiilor făcute de Firea, care spunea că „Orban este Dragnea 2”

“Trei trandafiri sunt în poza asta și tot de trei ori am auzit, în ultimele trei luni, propoziția: “Pentru mine, Ludovic Orban e Dragnea 2!”…

Mă depășește… Din punct de vedere UMAN, mă depășește total! Indiferent de la ce s-au luat, cum dracului să spui că Orban=Dragnea!?? Măcar pentru faptul că Dragnea e închis, să ne abținem, zic, de la comparații stupide…

Unul, cu toate ezitările și erorile lui, a înțeles până la urmă că nu există “cale de mijloc” cu Sistemul și a stat drept, chiar dacă era prea târziu. Celălalt, penibil și fricos, a mers pe drumul sigur: “cine sare nu ia condamnare”… Deci cum să-i compari!?

Repet, din punct de vedere UMAN, mă depășește total… Indiferent ce o fi fost, ăl cu trandafirii e privat de libertate. N-ar putea, UMAN, măcar pentru asta, să-l lase necomparat cu Orban!?”, a scris Pleşoianu pe Facebook.

Gabriela Firea atacată. În contextul unor controale anunțate de Guvern la Primăria Capitalei, Gabriela Firea l-a atacat, marți, pe Ludovic Orban.

„Pe oricine va trimite, noi îi primim. Pentru mine, domnul Orban este Dragnea 2. A tăiat bugetul Primăriei Capitalei și a asmuțit jumătate de Guvern asupra mea, acum vrea să ne sperie și cu acest control. O lozincă ar putea suna așa: Orban pentru noi este Dragnea 2!”, a spus Gabriela Firea, în emisiunea ”România 9”, de la TVR.

Related posts

Gabriela Firea este campioană la vouchere

Alina Angelescu

Marcel Ciolacu: „Propagandă mincinoasă, asta face Iohannis! Plafonați cazurile pentru că nu testați”

Andrada Ionescu

Gabriela Firea și-a depus candidatura, oficial: „am dovedit ataşamentul faţă de bucureşteni”

1 comment

Gabriela Firea vrea demiterea Guvernului prin moțiune de cenzură 4 februarie 2020 at 12:04

[…] Gabriela Firea a publicat un discurs lacrimogen pe Facebook. […]

Reply

Leave a Comment