Gabriela Firea: Persoanele aflate în carantină sau izolare nu vor putea vota la alegerile parlamentare, nu vor putea solicita urna mobilă

Gabriela Firea a susținut, joi seară, la România TV, că persoanele aflate în carantină sau izolare nu vor putea vota la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Nu s-a ținut cont de sutele de mii de români care se vor afla în ziua votului în carantină sau izolare. Care nu pot solicita urne, pentru că nu au niciun diagnostic. Ești privat de un drept constituțional. Au murit oameni de-a lungul vremii pentru ca lumea să aibă drept de vot. Iată că această categorie a fost uitată intenționat. Sunt sute de mii în România. Ei devin contacți, sună la DSP-uri, li se spune stați acasă două săptămâni, dacă nu aveți simptome”, a declarat Gabriela Firea, candidat PSD pentru Senatul României.

Fostul primar Gabriela Firea invită toate partidele politice să voteze un amendament depus de parlamentarii PSD care, susține aceasta, va rezolva problema:

„Sperăm ca săptămâna viitoare în Parlament să voteze și celelalte partide politice acest amendament depus de parlamentarii PSD, astfel încât acest amendament să fie intrat în vigoare deja la momentul alegerilor, pentru că nu este normal să priveze aceste persoane de dreptul de a vota. Au dreptul să solicite urna mobilă, indiferent cu cine votează”, a mai transmis Firea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *