Oficialii Alianţei pentru Unirea Românilor au dat publicităţii, joi, un aşa numit contra-bilanţ al PSD. Astfel, AUR reclamă că în guvernarea PSD-PNL preţurile s-au dublat, gazele au fost vândute ”pe nimic”, iar administraţia a fost ”înţesată” cu membri de partid.

AUR acuză, de asemenea, PSD că nu a oprit creşterea datoriei publice, nu a ”retezat atitudinile iredentiste ale partenerilor de la UDMR”, nu a tăiat pensiile speciale ale parlamentarilor şi primarilor şi nu a ”oprit inundarea pieţei româneşti cu produse de o calitate dubioasă”.

Printre reproşurile aduse de AUR celor de la PSD se numără de asemenea faptul că nu s-au făcut investiţii din nicio sursă în infrastructura feroviară, nu s-au luat măsuri preventive pentru eventualele valuri de pandemie şi nu a fost renegociat Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

AUR consideră de asemenea că „votarea pe repede înainte a Legii offshore e similară cu cedarea Petrom” şi reproşează PSD c nu a „deblocat Portul Constanţa, privând exportatorii şi importatorii români de un punct strategic”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *