12 senatori AUR au votat majorarea salariilor pentru demnitari, alături de Coaliția PSD-PNL-UDMR din Senat. Liderul AUR George Simion îi face azi „nenorociți” pe colegii săi și anunță că deputații AUR care vor vota majorările în Cameră vor fi excluși din partid.

George Simion a avut o reacţie dură în scandalul salariilor majorate de Senat pentru toţi demnitarii.

„Dacă va exista un parlamentar AUR care votează în Camera Deputaţilor această majorare, va fi dat afară în secunda doi. Asta nu e o ameninţare, e o constatare! Nenorociţii ăştia, în actuala criză, de la UDMR au băgat un subterfugiu cu 15 minute înainte. Şi senatorii AUR votat, o să facem o anchetă, sper din neştire. Este momentul de toleranţă zero pentru politicieni cărora le e prea bine şi mai vor 2000 de lei. Nu, peste cadavrul meu. Camera Deputaţilor este for decizional, acolo se decide. Asta este o atenţionare, peste cadavrul meu, toleranţă zero, nu acceptăm aşa ceva. Nu putem face una şi predica alta. Nu, nu în numele meu şi nu în numele AUR. La revedere!”, a scris George Simion pe Facebook, potrivit România TV, citată de stiripesurse.ro.

Plenul Senatului a adoptat, miercuri, cu 92 de voturi „pentru, 22 „împotrivă” şi patru abţineri, un proiect legislativ prin care demnitarii şi aleşii locali urmează să primească indemnizaţii mărite.

Sursa foto: Faceboook

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *