Premierul desemnat Nicolae Ciucă a susținut un discurs de mulțumire în plenul Parlamentului după ce guvernul său a trecut de votul de învestire.

Președintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul pentru numirea Guvernului Nicolae Ciucă, transmite Adminstrația Prezidențială.

La ora 15.00 va avea loc ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a membrilor Guvernului.

Rezultate oficiale

Total parlamentari: 466

Parlamentari prezenți: 444

Voturi exprimate: 444

Voturi anulate: 0

Voturi pentru: 318

Voturi împotrivă: 126

Abțineri: 0

Diana Șoșoacă: „Veți avea parte de cea mai mare nesupunere civică”

Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat că va chema lumea la „nesupunere civiă” dacă vă fi votată legea certificatului verde și a vaccinării obligatorii.

„Domnule general Ciucă, într-o cu totul altă situație sanitară, poate ar fi fost bine o dictatură militară aici, în Parlament. Mă gândesc la Arafat cu armata lui de 90.000 de afgani și alti emigranți, care vor intra peste noi în case și ne vor vaccina obligatoriu”, a mai spus senatoarea.

George Simion: „Unde este micuţul, unde a plecat Florin Cîţu?”

Copreşedinte AUR, George Simion, l-a întrebat joi, de la tribuna Parlamentului, pe preşedintele de şedinţă, Marcel Ciolacu, „unde se ascunde” Florin Cîţu, care lipsea din sală.

„Pe procedură, domnule preşedinte, nu l-am văzut pe preşedintele Senatului, pe domnul Florin Cîţu. Pe unde se ascunde? Unde s-a ascuns Florin Cîţu? Îi este frică, este jenat, poate intră în depresie, unde este micuţul, unde a plecat Florin Cîţu? Probabil este cu domnul Klaus Iohannis, (…) l-a trimis la câştigat preşedinţia PNL, ce s-a întâmplat? Domnii de la PNL, ce s-a întâmplat? Dacă aveţi demnitate, un singur lucru: bila neagră în urna albă şi bila albă în urna albă, asta ar fi”, a declarat George Simion în şedinţa plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului Ciucă.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *