Legea evaziunii fiscale, decisă de Curtea Constituțională. Scapă sau nu românii de închisoare dacă plătesc prejudiciul?!

Habitat Instal Concept SRL este o companie deținută de Istrate Costică, Ghiocel Dan- Alexandru Și Hideg Andrei-Cristian. Deși numele Hideg nu este comun, Andrei Cristian, asociatul acestei firme nu are legătură cu Robertino Cătălin Hideg, afaceristul care este implicat în scandalul momentului după ce l-a denunțat la DNA pe fostul șef al SRI, Florin Coldea.
Dintr-o eroare regretabilă (Hideg – Sanimed este născut în Argeș unde celălalt antreprenor activează) am făcut și noi asocierea eronată dintre cele două personaje.
Revenim în mod ferm asupra acestei situații pentru a veni în sprijinul colegilor care ar putea să ușor să facă aceiași eroare. Cristian Andrei Hideg nu are legătură cu afacerile Sanimed sau cu Cătălin Hideg.
Andrei Hideg este un antreprenor din Argeș care activează în domeniul construcțiilor și, în ciuda potrivirii de nume și a faptului că Hideg Alexandru Ilie (proprietarul scriptic al Sanimed) este născut în Pitești, cei doi nu au nicio legătură de familie.
Ne cerem scuze pentru eventualele confuzii create în acest sens, dar nu ne este frică să ne asumăm erorile și să le corectăm.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *