WhatsApp Image 2022 04 11 at 17.42.59

Încă un militar rus de rang înalt a fost ucis de către forțele armate din Ucraina, în cadrul războiului din țara vecină.

Este vorba despre colonelul Alexandr Bespalov, comadantul Regimentului 59 de Tancuri de Gardă, după cum informează Antena3.

Acesta este cel de-al nouălea militar de rang înalt al Armatei Federației Ruse ucis de la începutul războiului din Ucraina.

Potrivit presei internaționale, vestea morții lui Alexandr Bespalov ar fi fost menționată pe un avizier local din orașul rus Ozersk. Tot la Ozersk a avut loc, vineri, o ceremonie funerară în memoria acestuia.

Între timp, mesajul care anunța decesul lui Alexandr Bespalov ar fi fost șters de pe respectivul avizier.

Împrejurările în care acesta a fost ucis în Ucraina nu sunt clare

În acest moment, nu sunt clare împrejurările înn care Alexandr Bespalov a fost ucis.

O postare pe o rețea de socializare, atribuită surorii acestuia, spune că „este imposibil de exprimat în cuvinte durerea pierderii unei persoane apropiate”.

La sfârșitul săptămânii trecute, autoritățile de la Kiev anunțau că forțele ucrainene au ucis în luptă aproximativ 19.000 de militari ruși, de la începutul războiului din Ucraina.

La rândul său, Moscova a comunicat un număr mult mai mic de pierderi de vieți în rândul militarilor săi. Astfel, în ultima comunicare oficială pe acest subiect, Kremlinul a indicat că 1.351 de militari ruși și-ar fi pierdut viața în conflictul din Ucraina.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *