Liviu Pleșoianu

Liviu Pleşoianu anunţă că pleacă din PSD. Deputatul motivează că partidul în care a intrat este „exact opusul” formaţiunii din prezent. „Din acest moment, drumurile noastre se despart. Iar cine mă cunoaşte ştie că, dacă ajung să iau hotărârea de a pleca de undeva, nu mă mai uit niciodată înapoi”, spune Liviu Pleșoianu într-o postare pe Facebook.

Liviu Pleşoianu anunţă că pleacă din PSD

PSD a fost preluat de călăi ai oricărui principiu, de oameni din clei care se dedublează şi îşi inventează azi versiuni noi care pornesc a se lupta cu versiunile lor de alaltăieri”, afirmă el.

„Partidul în care am intrat în 2016 este exact opusul partidului din 2020! Din acest moment, drumurile noastre se despart. Iar cine mă cunoaşte ştie că, dacă ajung să iau hotărârea de a pleca de undeva, nu mă mai uit niciodată înapoi. PSD a fost preluat de călăi ai oricărui principiu, de oameni din clei care se dedublează şi îşi inventează azi versiuni noi care pornesc a se lupta cu versiunile lor de alaltăieri. Cine acceptă aşa ceva – să fie sănătos! Eu nu accept!”, a afirmat Liviu Pleşoianu, miercuri seară, într-o postare pe Facebook.

Liviu Pleșoianu: „Am avut perfectă dreptate”

El a adăugat că nu are ce să le transmită „impostorilor şi sforarilor”, dar cu colegii „rămaşi verticali” şi cu oamenii care i-au votat în 2016 va vorbi despre „CURAJ şi despre PRINCIPII puse în practică”.

„Pentru că am fost primul care, încă din luna decembrie 2016, imediat după alegeri, am spus că Iohannis ar trebui suspendat şi că, dacă acest lucru nu se întâmplă, va face tot ce ţine de el ca „să nu mai rămână piatră pe piatră în această ţară”. Exact această expresie am folosit-o. Multora li s-a părut exagerată, prea dură. …Apoi, s-a văzut că am avut perfectă dreptate!”, scrie Liviu Pleșoianu.

În continuare acesta spune că „în data de 7 februarie 2017, în plină isterie naţională legată de „OUG 13”, am rămas în bancă, în Parlamentul României, unde am fost trimis prin VOTUL OAMENILOR, şi am protestat civilizat pe toata durata „discursului” plin de ură scrâşnită al Insului din Deal. …Tot în acea perioadă, am insistat pe toate căile posibile ca PSD să le dea ocazia să se exprime public celor care nu cred într-un stat condus de oameni din spatele cortinei. Mi-am conceput şi un mesaj care să mă definească în tot ceea ce fac: „Lasă-i să lupte alături de tine pe cei care te-au ales să lupţi pentru ei!”… …În aprilie 2017, m-am dus chiar în bârlogul… mamutului radioactiv. În plină dezbatere a Comisiei de la Veneţia, găzduită la Cotroceni, am vorbit în faţa tuturor despre încălcarea grosolană a Constituţiei României de către Insul-în-geacă-roşie, despre cum înţelege el să nu fie mediator, ci dezbinator şi instigator!”, a relatat Pleşoianu.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *