Peste 4 milioane de români ar putea primi bani pe card pentru a-și plăti facturile la energie. Marcel Boloș a anunțat cum se vor folosi aceste carduri
Peste 4 milioane de români ar putea primi bani pe card pentru a-și plăti facturile la energie. Marcel Boloș a anunțat cum se vor folosi aceste carduri

Fostul ministru al fondurilor europene Marcel Boloș a confirmat că a acceptat propunerea PNL de a prelua Ministerul Cerecetării, Inovării și Digitalizării. Boloș spune că a purtat destule discuții cu liberalii înainte de a-și asuma acest portofoliu, relatează actualdecluj.ro.

Am acceptat această propunere după multe discuții și sub rezerva acestei componente tehnice care ține de digitalizare. Eu vreau ca toate proiectele de digitalizare să fie duse la bun sfârșit, ca atare va fi nevoie și de expertiza secretarului de stat pentru acest domeniu”, a spus Boloș, care este acum șeful Agenției Regionale de Dezvoltare Nord-Vest.

Marcel Boloș a mai spus că nu are nicio emoție în privința gestionării eficiente a banilor care vor veni în cadrul acestui minister, pentru că deține o vastă experiență în domeniu.

Doar pentru deciziile de natură tehnică pe partea de digitalizare mi-am dorit să am certitudinea că voi avea sprijn și expertiza necesară din acest domeniu că să putem implementa toate proiectele începute”, a spus Marcel Boloș.

Boloș adăugat că în cazul în care nu va avea rezultatele pe care și le-a propus, se va retrage.

Pentru mine este o onoare dar și o imensă responsabilitate, iar dacă nu am rezultate, mă retrag”, a spus el.

Marcel Boloș a mai spus că decizia numii sale va aparține Guvernului și premierului Nicolae Ciucă și că în acest moment acceptul său înseamnă doar un răspuns la o propunere de principiu venită din partea PNL.

Propunerea urmează să fie formalizată într-o ședință a Biroului Politic Național al PNL.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a spus că o şedinţă a Biroului Politic Naţional al PNL pentru a se stabili cine va prelua Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării ar putea avea loc joi dimineaţă.

În PNL suntem liberali şi reprezentanţii sunt din toate zonele, aici este zona de Ardeal care va propune ministrul, vom vedea ministrul propus. Mâine este CSAT, mai avem câteva discuţii, s-ar putea să fie joi dimineaţă o şedinţă a BPN”, a spus Florin Cîţu la Parlament.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *