Ciolacu explică de unde face rost de bani pentru profesori și medici: „Cifrele nu mint niciodată”

Premierul Marcel Ciolacu a spus că regretă gluma făcută despre Moldova și susține că din funcția pe care o are nu ar fi trebuit să facă acest lucru.

Întrebat vineri, la Iași, cât de tare crede că l-a afectat gluma, din punct de vedere electoral, Ciolacu spune că regretă.

„Știți că eu am mai vândut și Ardealul. Cred că a fost unul dintre cele mai dificile momente ale mele, ca om politic, când am vândut Ardealul și s-a dovedit a fi o minciună.

N-are rost să intru în detaliile glumelor pe care le facem cu toții.

Nu cred că dumneavoastră n-ați zis vreodată bancuri cu ardelenii, oltenii, face parte din spiritul românesc.

Cu adevărat, ce regret e că din funcția de prim-ministru n-ar fi trebuit să fac acest lucru și a fost interpretat”, a replicat şeful Guvernului, vineri, aflat la Iaşi.

Premierul susține însă că în ultimii ani Moldova a fost „văduvită” de investiții.

„Dar, diferența dintre ce facem efectiv și o glumă nepotrivită e una foarte mare.

Niciodată de la Revoluție încoace, un Guvern nu a direcționat mai multe fonduri pentru o zonă de dezvoltare cât o face acest Guvern.

(…) Cu fiecare minister în parte am încercat să echilibrăm un lucru care era evident: Moldova a fost văduvită de investiții majore și de un plan de dezvoltare coerent”, a declarat Marcel Ciolacu.

La finalul lunii aprilie, premierul a răspuns la o întrebare despre regionalizare și autostrada care leagă Moldova de restul țării într-un mod bizar. El a spus, printre altele, că „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”, potrivit Mediafax.

 

 

 

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *