marcel ciolacu
marcel ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara că nu are nimic să-i reproşeze din punct de vedere profesional lui Alexandru Stănescu, propus şi ulterior numit membru în Comitetul de reglementare al ANRE, punctând faptul că acesta a avut două mandate de parlamentar, are anumite calităţi şi nu a fost adus „de pe stradă”.

„Domnul Stănescu a fost parlamentar timp de două mandate, preşedinte de comisie şi eu spun că are nişte calităţi şi puteţi întreba de activitatea dânsului. (…) A avut o decizie domnul Stănescu: domnule, nu putem să fim doi fraţi candidaţi; a avut această decizie, pentru această nouă abordare şi a venit cu propunerea de a fi membru neexecutiv la ANRE. (…) Am înţeles că este un atac la Curtea Constituţională, făcut de către userişti, aşteptăm această decizie. Eu vă spun că profesional lui domnul Stănescu nu am ce să-i reproşez. (…) Domnule, un om care a avut două mandate, lăsaţi-l să vedem. Am înţeles că trebuie să judecăm şi să condamnăm oamenii, eu nu am adus un om de pe stradă, am adus un fost parlamentar şi l-am propus şi vom vedea activitatea”, a afirmat Marcel Ciolacu, la România TV.

Acesta l-a îndemnat pe moderator să-l invite în emisiune pe Stănescu: „S-ar putea să aveţi surpriza să aibă mai multe calităţi decât vă aşteptaţi”.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a făcut referire şi la Laura Vicol, şefa Comisiei juridice din Camera Deputaţilor, şi în cazul acesteia susţinând că nu are ce să-i reproşeze din punct de vedere profesional şi legal.

„Eu doamnei Vicol nu am ce să-i reproşez profesional şi nu am ce să-i reproşez mai ales legal. Am înţeles că sunt nişte stenograme, eu n-am citit. Dar când domnul Stelian Ion era avocatul domnului Mazăre şi a ajuns ministrul Justiţiei, nu a ieşit nimeni: când erai avocat l-ai apărat pe Mazăre; până la urmă şi Mazăre are dreptul la apărare, ca şi mine, ca şi oricine. (…) Haideţi să judecăm nişte oameni în funcţie de competenţe”, a spus Marcel Ciolacu.

„Eu doamnei Vicol nu am ce să-i reproşez profesional şi nu am ce să-i reproşez mai ales legal. Am înţeles că sunt nişte stenograme, eu n-am citit. Dar când domnul Stelian Ion era avocatul domnului Mazăre şi a ajuns ministrul Justiţiei, nu a ieşit nimeni: când erai avocat l-ai apărat pe Mazăre; până la urmă şi Mazăre are dreptul la apărare, ca şi mine, ca şi oricine. (…) Haideţi să judecăm nişte oameni în funcţie de competenţe”, a spus Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *