Marcel Ciolacu despre PSD. Ce își dorește de la partid
Marcel Ciolacu despre PSD. Ce își dorește de la partid

Marcel Ciolacu despre PSD. Actualul lider al PSD a spus că își dorește de la partid „acel echilibru, bun simţ şi acea întoarcere la oameni pe care a avut-o Ion Iliescu”, „profesioniştii pe care i-a adus Adrian Năstase” și „şi aerul ăla de tinereţe şi de oameni noi aduşi de Victor Ponta”, „organizarea foarte bună a partidului pe timpul lui Liviu Dragnea” și „diplomaţia pe care a avut-o Mircea Geoană”.

 

Marcel Ciolacu a făcut aceste mărturisiri duminică seară, la Antena 3.

Marcel Ciolacu despre PSD. „Vreau să vă zic un lucru. Ce-mi doresc eu de la PSD. Să ştiţi că îmi doresc acel echilibru, bun simţ şi acea întoarcere la oameni pe care a avut-o Ion Iliescu. Să ştiţi că îmi doresc şi profesioniştii pe care i-a adus Adrian Năstase în partid, înapoi. Îmi doresc şi aerul ăla de tinereţe şi de oameni noi aduşi de Victor Ponta, îmi doresc şi organizarea foarte bună a partidului pe timpul lui Liviu Dragnea, şi, nu în ultimul rând, îmi doresc şi diplomaţia pe care a avut-o Mircea Geoană”, a declarat Marcel Ciolacu.

Acesta a ținut să explice și de ce social-democrații nu s-au dus printre minerii care protestează în Valea Jiului, făcând aluzie la senatoarea Diana Șoșoacă, recent exclusă din AUR, care a ținut să se adreseze direct ortacilor și să îndemne la proteste masive față de „criminalii economici”.

„Când stai pe o bombă socială, nu e cazul să o alimentezi. Mai ales de către un partid de talia Partidului Social Democrat. Nu trebuie să foloseşti un necaz al oamenilor, trebuie să ieşi să spui adevărul”, a mai spus Ciolacu.

 

Marcel Ciolacu: „E o ură personală față de acești oameni”

Însă, Ciolacu a ținut să critice actuala guvernare pentru modul în care a răspuns nemulțumirilor minerilor.

Premierul are la dispoziție Fondul de rezervă. Nu deblochezi 20 de milioane, ţii o bombă socială, dar când a fost vorba să dai două miliarde de lei la administraţiile PNL, faci asta într-o noapte. Eu nu înţeleg… Este o ură personală faţă de aceşti oameni, o problemă viscerală faţă de mineri. (…) Dacă nu există investiţii în minele din Valea Jiului, ele se vor închide rapid. Actuala guvernare doreşte închiderea acestor mine”, a declarat președintele PSD.

Marcel Ciolacu s-a arătat extrem de nemulțumit și în legătură cu proiectul de buget adoptat de Guvernul Cîțu, pe care l-a catalogat drept „o tâmpenie”.

El a mai spus că dacă amendamentele PSD la buget, despre care Sorin Grindeanu a precizat că ar fi câteva mii, nu vor fi adoptate în dezbaterile din Parlament, atunci social-democrații vor depune moțiune de cenzură.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *