Marcel Ciolacu îl atacă pe Klaus Iohannis, după aflarea rezultatelor
Marcel Ciolacu îl atacă pe Klaus Iohannis, după aflarea rezultatelor

Marcel Ciolacu îl atacă pe Klaus Iohannis, după aflarea rezultatelor la alegerile parlamentare. Președintele PSD consideră că partidul pe care îl conduce a fost desemnat de români să conducă țara și îi cere Președintelui României să desemneze rapid un premier.

„Votul este cea mai aspră palmă democratică pentru un președinte care nu și-a înțeles atribuțiile! Românii i-au transmis clar lui Iohannis că nu mai poate continua cu un guvern de politruci care au eșuat atât în gestionarea pandemiei, cât și pe plan economic. Este nevoie de specialiști și de soluții, iar PSD a demonstrat că este creditat de români cu încrederea necesară pentru a traversa criza sanitară și economică”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Ciolacu a vrut să le mulțumească românilor care au votat la alegerile parlamentare.

„Este victoria voastră. Este victoria celor care ați rezistat. Care nu v-ați lăsat intimidați. Care nu ați cedat niciun milimetru. Care ați crezut și ați luptat până la capăt! Știu că în ultimele luni ați simțit ca și mine nedreptatea urii revărsate, săptămână de săptămână, de la pupitrul prezidențial”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *