marian godina

Cunoscutul polițist Marian Godină vrea să se lase de meserie. Cu o experiență de 16 ani în câmpul muncii, acesta câștigă 5.000 de lei pe lună.

Marian Godină a spus că, încă din școală, sistemul acesta al poliției „te spală pe creier”.

„Ți se întipărește în cap că polițist trebuie să rămâi pe viață, că, dacă îți pierzi jobul, vai, se sfârșește viața. Eu nu mai gândesc așa și am exemple clare de colegi care au renunțat și sunt mult mai bine acum. Ajungi să nu mai ai chef să faci ceea ce altădată ai fi făcut cu drag, când vezi că tragi degeaba”, continuă Godină.

Marian Godină, în concediu de creștere a copilului

Godină se află momentan în concediu de creștere a copilului și este posibil să nu mai revină în Poliție.

Nu știe dacă va sta doi ani sau mai puțin, dar e posibil să nu mai revină deloc, spune Godină. „Nu știu cât de mult mai merită”, explică polițistul.

„Nu știu dacă nu cumva voi regreta în viitor că am rămas și m-am complăcut în situația asta, stând pe un salariu de nici 5.000 de lei pe lună. Eu cred că merit mult mai mult. Ajungi să nu mai ai chef să faci ceea ce altădată ai fi făcut cu drag, când vezi că tragi degeaba”, conchide acesta, în intervenția pentru romania.europalibera.org.

Banii, mai importanți ca plăcerea față de ceea ce faci

„Doar că, odată cu înaintarea în vârstă, trecerea prin diferite etape ale vieții și evoluția ta ca individ, remunerația primită lunar capătă treptat un loc din ce în ce mai important ajungând chiar să surclaseze importanța plăcerii față de ceea ce faci.

Cu alte cuvinte, la un moment dat nu te mai poți motiva amăgindu-te că faci ceea ce îți place dacă satisfacția financiară e inexistentă. (…)

Și ca să nu vă mai țin în suspans, pentru luna ianuarie, am încasat un salariu de 3.689 de lei, din care 872 de lei îi reprezintă orele de weekend, adică bani pe care nu i-aș fi luat dacă nu aș fi lucrat sâmbăta și duminica”, scria Godină, pe blogul lui, la jumătatea lunii februarie.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *