Mașina lui IPS Teodosie a fost prinsă pe A2 cu 235 de kilometri pe oră. Șoferul a rămas fără permis

Șoferul Arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie, un tânăr în vârstă de 28 de ani, a fost surprins de radar circulând pe Autostrada Soarelui (A2) «București – Constanța» cu viteza de 235 de kilometri pe oră. Viteza maximă legală este de 130 kilometri pe oră, pe autostradă.

Surse din anchetă, citate de Mediafax, afirmă că în mașina se afla și Arhiepiscopul Tomisului, care se îndrepta către Constanța.

„Astăzi (miercuri-n.r.), în jurul orei 15.50, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe A2, sensul de mers București – Constanța, au depistat, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h”, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, și i-a fost reținut permisul auto, în vederea suspendării, pentru o perioadă de 120 de zile, au precizat polițiștii.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *