Un mesaj de pe contul lui Andrew Tate a fost publicat, luni, pe grupurile de chat ale aplicației The Real World. Această aplicație o folosesc cursanții de la Hustler’s University, așa-numita școală prin care îi învață pe tineri cum să facă bani și să abordeze femeile, scrie tabloidul Libertatea.

„Cea mai mare povară din închisoare este să fii privat de cea mai mare superputere pe care o au bărbații. Fiecare dintre voi, cei care citiți aceste rânduri, aveți libertatea de a vă canaliza toate emoțiile în acțiuni pozitive.Dacă ești prea stresat pentru a dormi? Lucrează. Deprimat de situația în care te afli? Schimb-o. Ești supărat că te-a părăsit iubita? Du-te la sală”, a transmis Andrew Tate.

Mesajul lui Tate pentru cursanți: „Știi exact ce ai de făcut tot timpul”

„Fiecare dintre emoțiile tale pot fi canalizate în acțiuni pozitive în lume. Fiecare emoție este un combustibil pentru a te propulsa spre cele mai înalte puncte de succes. Aveți libertatea de a lucra, acces nelimitat la lumea exterioară și emoții care să vă alimenteze acțiunile. În închisoare ai tot combustibilul, dar ieșiri limitate”, mai scrie Tate. „Ești în interiorul The Real World (numele aplicației, „Lumea reală”, în traducere), cu libertate nelimitată și îndrumare nelimitată. Profesorii tăi ți-au dat liste de sarcini, știi exact ce ai de făcut tot timpul. Acesta este un memento pentru a nu irosi combustibilul care vă este dat. Folosiți-vă emoțiile naturale pentru a deveni mari”, este mesajul pentru cursanții Hustler’s University transmis de Andrew Tate.

Frații Andrew Tate și Tristan Tate, arestați preventiv din 30 decembrie 2022 pentru trafic de persoane și viol, rămân în arest până pe 27 februarie. Georgiana Naghel și fosta polițistă Alexandra Luana, care potrivit procurorilor DIICOT erau complice cu cei doi britanici, sunt de asemenea în arestul Poliției Capitalei.

Cei doi milionari britanici au fost acuzați de procurorii DIICOT de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, iar mascații care au descins pe 29 decembrie la vila din Voluntari au găsit teancuri de bani, arme și o gorilă din dolari.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *