Prodeus Mihaela

Administratorii de baze sportive din România stau cu sufletul la gură și așteaptă să vadă care sunt măsurile de relaxare. Am stat de vorbă cu Mihaela Prodeus, fosta directoare a Sălii Polivalente pentru a înțelege care sunt parametrii în care se pot relaxa condițiile.

„Înțeleg atât sportivii cât și administratorii complexelor sportive că sunt nerăbdători să revină la muncă. Cu toate acestea situația este foarte greu de prevăzut și trebuie să avem încredere maximă în Guvern. Până acum s-au luat toate măsurile necesare și nu s-a greșit cu nimic. Atât din punctul de vedere al sportului, cât și din punct de vedere sanitar lucrurile au mers ceas.” a declarat liberala.

Mihaela Prodeus a ținut să mai spună că măsurile de oprire ale competițiilor sportive și ale antrenamentelor sunt firești, s-au luat în toate țările, iar cei care le contestă nu au argumente științifice. „Ministrul Ionuț Stroe a acționat la unison cu epidemiologi și specialiști. Este măsura cea mai bună care putea fi luată” a mai spus Mihaela Prodeus.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *