ODc1M2UwYTRhZDFkZDM1NTk2ZjEyNGY0M2Q0NDRlYTc.thumb

Accidentul din Primăria Capitalei, unde o statuie a căzut peste un copil și l-a rănit grav, s-a produs chiar sub ochii tatălui, arată noi imagini de pe camerele de supraveghere care au fost făcute publice.

VIDEO Imagini cu puternic impact emoțional

Camerele de supraveghere din holul unde s-a petrecut incidentul au filmat momentul în care o statuie cade pe copilul de 6 ani. Se vede cum băiatul se urcă pe statuie, iar aceasta se prăbușește și îl lovește. În imagini se vede că statuia cade peste copil chiar sub ochii tatălui care era în hol și stătea de vorbă cu o persoană, relateaza Digi 24.

Bărbatul venise la primărie ca să semneze o petiție. El a văzut întreaga scenă, l-a luat în brațe pe copil și a fugit să ceară ajutor. Oamenii prezenți în clădire au încercat cu toții să ajute, iar paramedicii au venit rapid la fața locului. În acest caz, poliția a demarat o anchetă pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul.

Anchetatorii au făcut cercetare la fața locului și au audiat martori. Tatăl copilului nu a putut fi încă audiat, fiind în stare de șoc.  Din imagini se vede că statuia a căzut destul de ușor, așa că anchetatorii vor să afle de ce locul respectiv nu era împrejmuit.  În paralel cu această anchetă, o alta administrativă a fost declanșată la Primăria Capitalei. Incidentul s-a produs luni, la prânz, în Primăria Capitalei. Băiețelul este în stare gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul Grigore Alexandrescu.

YouTube video player

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *