Image default
Actualitate

Klaus Iohannis, despre moțiunea de cenzură eșuată a PSD: „Nu au fost în stare să asigure prezența în sală a propriilor parlamentari”

Moțiunea de cenzură eșuată a PSD l-a determinat pe președintele Klaus Iohannis să facă declarații acide la adresa social-democraților. Președintele României a vorbit despre interesele de partid, care nu au nicio legătură cu interesele țării. PSD nu a fost în stare nici măcar să asigure prezența în sală a propriilor parlamentari, a punctat șeful statului.

Moțiunea de cenzură eșuată a PSD. „Sunt unii care încearcă să saboteze și să pună piedici, mă refer la PSD.

Am asistat luni la o situație care a frizat ridicolul, s-au așteptat zeci de minute cvorumul necesar pentru dezbaterea acelei moțiuni de cenzură neavenită. Cu alte cuvinte chiar cei care au făcut acest demers nu au fost în stare să asigure prezența în sală a propriilor parlamentari. Am spus de la început că e cinică depunerea moțiunii de cenzură într-un moment în care e nevoie ca toate energiile să fie canalizate spre lupta cu epidemia.

După eșecul previzibil și lamentabil de luni, mă întreb cui i-a folosit toată această discuție politicianistă a PSD, care pur și simplu nu-și poate stăpâni setea de putere. Ce soluții pot aștepta românii de la un partid care acționează doar pentru proprii membri, nu pentru cetățeni?

Le mulțumesc tuturor formațiunilor politice care nu s-au alăturat unor interese strict electorale.

Sper ca PSD-știi să ia foarte în serios această lecție, că politica nu se mai poate fac urmărind doar mizele mărunte de partid. Unii lideri PSD continuă să invoce ideea unei noi moțiuni de cenzură. Încetați cu aceste jocuri cinice.

Românii trebuie să intre într-o etapă de dezvoltare accentuată și să lase în urmă practicile nefaste ale trecutului”, a spus, în discursul său de miercuri, Klaus Iohannis.

Related posts

Codrin Ștefănescu, supărat pe Florin Iordache după ce a avizat desființarea SIIJ: „E unul dintre creatorii Secției. Ce ușor trădează”

Andrada Ionescu

Marcel Marineață

Mircea Azar

Victor Negrescu a fost amenințat cu moartea. Europarlamentarul PSD a făcut publice mesajele

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment