Image default
Actualitate

Nicolae Robu, acuzat de umilirea publică a unei angajate. Cum se apără primarul din Timișoara

Nicolae Robu a fost acuzat că și-ar fi umilit o angajată, căreia i-a cerut să stea nemișcată timp de o oră, cu mâna pe un telefon de pe care se transmitea live pe Facebook conferința de presă a primarului din Timișoara.

Nicolae Robu a fost criticat în presă pentru faptul că i-a cerut angajatei Primăriei să păzească telefonul de pe care se făcea transmisia. Nicolae Robu s-a apărat și a acuzat jurnalistul care a publicat această informație de rea voință. Nici vorbă de vreo răzbunarea îndreptată împotriva angajatei, pur și simplu stativul s-a stricat și telefonul nu avea cum să fie susținut altfel, a explicat  Robu la Antena 3.

„Se vede foarte clar că telefonul stă pe stativ, dar s-a rupt un știț și am rugat-o să țină degetul ca să nu mai alunece. E asistenta mea de comunicare la ședințe. Nu este un jurnalist (cel care a publicat știrea, n.r.), ci cineva de cea mai joasă speță. Eu nu am conflict cu nicio angajată din primărie. Nu am conflicte cu nimeni, că am lucruri importante de făcut. A stat în picioare ca să nu alunece aparatul, așa cum a alunecat la începutul conferinței”, a explicat primarul, potrivit Stiri pe Surse.

Related posts

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, s-a infectat cu Covid: „Am făcut febră și tușeam rău”

Andrada Ionescu

Ion Nasleu va fi exclus din PNL după ieșirea antisemită și anti LGBT. „Au ajuns să ne conducă homosexualii? Va place?”

Constantinescu Gabriel

COVID-19 ajunge și în USR. Deputatul Iulian Bulai a fost diagnosticat cu coronavirus

Andrada Ionescu

1 comment

Nicolae Robu se confruntă în cursa electorală cu adversari redutabili 17 august 2020 at 22:34

[…] susținut de PNL actualul edil, Nicolae Robu, care își doreşte un al treilea mandat, iar pentru CJ va candida primarul comunei Dudeştii Noi, […]

Reply

Leave a Comment