Noul de parcare din București nu are ca scop direct strângerea
Nicușor Dan, amenințat de AUR cu DNA. „Să spună cât a cheltuit cu panourile mesh-uri și bannerele electorale cu care a împânzit Bucureștiul”

Liderul AUR, George Simion, și Mihai Enache, candidatul partidului la Primăria Capitalei, i-au cerut, vineri, primarului general Nicușor Dan, să facă publice, până duminică, sumele cheltuite până în prezent pentru „panourile, mesh-uri și bannerele electorale cu care a împânzit Bucureștiul”.

Simion: „Nu trebuie să deaa dovadă de transparență?”

Președintele AUR, George Simion, împreună cu candidatul partidului la Primăria Bucureștiului, Mihai Enache, i-au cerut, vineri, primarului general Nicușor Dan să arate public sumele cheltuite pentru panotajul stradal electoral și „bannere cu care a împânzit Bucureștiul”.

„Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, împreună cu președintele George Simion, îi solicită lui Nicușor Dan să declare public, până duminică, suma de bani cheltuită până acum pentru panourile, mesh-uri și bannerele electorale cu care a împânzit Bucureștiul”, se arată într-un comunicat AUR.

George Simion a declarat că, în caz contrar, Nicușor Dan „să se aștepte” la o plângere la DNA. „Nu doar PSD e corupt, e corupt de 34 de ani, dar băieții ăștia noi, care se pretind a fi curați, nu trebuie să dea dovadă de tranparență?”, a întrebat Simion.

„Cine sunt candidații propuși de partidele politice pentru funcția de primar al Bucureștiului? Unul acordă contracte cu dedicație prietenilor și familiei, altul este acuzat de incompatibilitate și evaziune fiscală, iar altul minte cu nerușinare și utilizează bani negri pentru afișajul de tip spam în București”, a afirmat Mihai Enache.

Primarul Nicușor Dan ar beneficia de panotajul stradal din Capitală, în devafoarea AUR, în timp ce PSD înlătură corturile partidului, spune Enache.

„Nicușor Dan investește milioane de euro în panourile publicitare cu care inundă Bucureștiul, în timp ce noi ne luptăm să obținem autorizații pentru corturile noastre. În plus, PSD, care este mână în mână cu USR în București, ne hărțuiește, vandalizează corturile și le ridică prin intermediul poliției locale din Sectorul 3”, afirmă candidatul AUR.

Primarul general „dezinformează publicul”

George Simion a spus că primarul general „dezinformează publicul” cu privire la costurile afișajului lui, sumele pe care le-a prezentat Nicușor Dan fiind, în opinia lui Simion, nerealiste.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *