Cristian Popescu Piedone este pe cale să facă o manevră pe care nimeni nu a mai avut curaj să o pună în aplicare. Primarul Sectorului 5 are un plan care va face multă lume fericită. El a lansat un apel către politicieni cu o cerere imperativă.

Parlamentul României trebuie să plătească o parte din veniturile provenite din afaceri către cetățenii sectorului 5” a scris Piedone pe rețelele de socializare, iar postarea a adunat rapid 2000 de reacții.

În întreaga declarație, primarul își amintește că poporul a fost alături de el în timp ce politicienii au încercat să-l elimine din viața publică. „Când mi-a fost cel mai greu în viață, o parte însemnată dintre cetățenii Sectorului 5 m-au ridicat, m-au curățat de ura unor politicieni de tavernă, au ignorat păpușarii politicii anti-oameni și… mi-au oferit încrederea și inima lorscrie Cristian Popescu Piedone care subliniază că nu îi va uita pe politicienii plini de ură și că va lupta pentru oamenii care l-au ales primar.

Instituția Palatul Parlamentului, aflată pe raza teritorială a Sectorului 5, conform legilor României ESTE OBLIGATĂ SĂ PLĂTEASCĂ O PARTE DIN VENITURILE OBȚINUTE DIN ACTIVITĂȚILE COMERCIALE ȘI CHIRII către bugetul local al Sectorului 5, pentru dezvoltarea Sectorului 5 și pentru confortul urban al cetățenilor domiciliați în Sectorul 5!” reiterează primarul sectorului 5 solicitarea de a lua de la bogați și a da la săraci.

Primarul Sectorului 5 spune că a discutat deja cu oficiali ai administrației de la „Casa Poporului” și probabil că va depune toate diligențele ca o parte din banii generați de afacerile care se desfășoară în incinta clădirii să ajungă și la cetățenii din aria sa administrativă.

În afară de Parlament, în clădire au loc frecvent evenimente culturale, comerciale sau de afaceri care implică plăți importante la bugetul Palatului. În afară de asta, o altă sursă de venit este reprezentată de biletele vizitatorilor care intră să viziteze clădirea. Totodată, veniturile sunt completate de chiriile pentru diferitele spații comerciale care se găsesc printre birourile parlamentare.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *