Noi imagini cu scandalul de la Mogoșoaia, unde o consilieră USR a fost bruscată după o ședință. Momentul surprins de camerele video. FOTO: Captură Digi24
Noi imagini cu scandalul de la Mogoșoaia, unde o consilieră USR a fost bruscată după o ședință. Momentul surprins de camerele video. FOTO: Captură Digi24

Au apărut imagini noi cu scandalul de la Mogoșoaia în care un consilier USR a fost bruscat după o ședință de consiliu. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din clasa unde s-a ținut ședința. Consilierii PMP și PNL și-au amenințat colega de la USR care a filmat întreaga discuție și a depus o plângere la poliție. Consilierul PMP a fost revocat din funcțiile de partid și va fi înlocuit din Consiliul Local din Mogoșoaia. De asemenea, reprezentantul PNL a fost și el revocat, cel puțin până la finalizarea anchetei.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că un consilier USR din Mogoșoaia este împins și bruscat, iar telefonul este luat din mână femeii, în timp ce filma, scrie Digi 24.

Valentin Ene și Felicia Ienculescu-Popovici sunt protagoniștii acestor imagini. Amândoi sunt consilieri locali în Mogoșoaia, lângă Capitală, reprezentanți ai unor partide rivale: PNL, respectiv USR.

Valentin Ene (consilier local PNL): Păi ați pus reporterii să o sune pe nevastă-mea, să o sune pe fii-mea.

Felicia Ienculescu-Popovici (consilier local USR): Dar aveți dovezi? Deci, eu nici nu știu numărul dvs de telefon!

Valentin Ene (consilier local PNL): Doamnă dragă, dacă vreodată se va mai întâmpla, dumneavoastră o să fiți singura care rămâneți în căruț cu rotile, chiar dacă fac 7-8-10 ani de pușcărie și vă dau un miliard, credeți-mă, așa o să se întâmple!

Amenințările au determinat-o pe femeie să se plângă la poliție.

Felicia Ienculescu-Popovici, consilier local USR în Mogoșoaia, județul Ilfov: „Este o stare de tensiune în întreg consiliul local Mogoșoaia pentru că primăria promovează acest proiect imobiliar, sector 0, noi am considerat că acele hotărâri nu trebuiau votate, unii consilieri aveau teren acolo, am făcut plângeri la ANI”.

Șeful său pe linie de partid, Dacian Cioloș, a cerut o investigație rapidă și măsuri din partea liberalilor.

De altfel, Valentin Ene a fost suspendat din toate funcțiile din partid, iar conducerea filialei PNL din care face parte s-a delimitat de comportamentul său.

Valentin Ene, consilier local PNL în Mogoșoaia, jud. Ilfov, a refuzat să facă comentarii pe seama acestui incident.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *