Un colet trimis de la București la Mangalia a făcut șase luni, pe drum, pentru că angajații Poștei Române l-au trimis în…Mongolia. Întârzierea uriașă, chiar și pentru Poșta Română, a fost dezvăluită de persoana care l-a trimis pe rețelele de socializare.

Coletul mic, care conținea o carte, a ajuns în Mongolia în loc de Mangalia, la doar o literă și șase luni diferență, iar întâmplarea incredibilă a fost dezvăluită de o cititoare a publicației „Adevărul”.

Cartea „s-a plimbat” nu mai puțin de 5.700 de kilometri, până să ajungă la destinație, din cauza Poștei Române.

Coletul conținea volumul „Discurs despre economia politică” a lui Jean-Jacques Rousseau, tradus de Veronica Lazăr. Chiar ea a trimis cartea prin poștă către o persoană din Mangalia.

Un volumaș din Rousseau, trimis de la București în iulie, ajuns de sfântul Crăciun. Trimis la Mangalia, interceptat în Mongolia. Așa se întâmplă în istoria ideilor. Ajung missent pe cine știe unde, și apoi ne mirăm”, a scris Veronica Lazăr, pe contul său de Facebook.

Cititorii „Adevărul” au semnalat și alte întârzieri în livrarea scrisorilor. Dumitru, de exemplu, a susținut că o scrisoare recomandată a făcut 21 de zile între două oficii poştale din acelaşi oraş, Constanța. El a transmis ulterior o sesizare pe adresa Poştei în care a solicitat să i se explice „această performanţă a Poştei Române”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *