Eugen Orlando Teodorovici acuză conducerea militara a spitalului județean Suceava de impunerea unor măsuri prea dure. El spune că personalul medical se confruntă cu lipsa echipamentelor și că riscul de contaminare pentru medici este mare în continuare.

Orlando pozează într-un apărător al drepturilor omului. „Când bocancul strivește demnitatea umană sub pretextul ordinii și disciplinei pe timp de criză.” Spune Teodorovici într-o postare pe Facebook.

“Managementul incompetent de la spitalul județean din Suceava a fost înlocuit cu unul militar. Iar militarii, în lupta pentru restabilirea circuitelor și procedurilor de funcționare ale spitalului, i-au cam umplut de respect pe medicii „răsfățați și total nepregătiți”, despre care aflăm că nici nu știau să poarte echipamentele de protecție. Care echipamente?” adaugă fostul ministru.

Orlando Teodorovici acuză Armata și de faptul că nu se pricepe la management. Fostul ministru de Finanțe amintește că preluarea militară a Institutului Cantacuzino nu a dus la redeschiderea lui până acum. Senatorul Teodorovici uită să spună că obținerea acreditărilor institutului durează câțiva ani.

Fostul ministru al Finanțelor uită că Institutul Cantacuzino a fost preluat de armată în timpul guvernării Dăncilă.

Orlando Teodorovici este cunoscut pentru împrumutul halucinant de mare pe care l-a luat cu salariul de bugetar. Lumea Politică a făcut o analiză a ratelor lui Teodorovici și nu a găsit o explicație plauzibilă și licită. Anul trecut Orlando a fost zguduit de scandalul declanșat de apariția publică a înregistrărilor dintre fosta cumnată și amanta din acel moment. OrlandoGate a fost declanșat de o anchetă a redacției Lumea Politică și a dus la izolarea lui Teodorovici în PSD.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *