cătălin drulă
cătălin drulă

Ovidiu Vizante, directorul CFR, nu va fi demis, pentru că și-a cerut scuze, a afirmat ministrul transporturilor Cătălin Drulă, după declarațiile neinspirate ale lui Vizante în contextul trenurilor rămase în câmp ore întregi, cu avarii.

Ovidiu Vizante rămâne în funcție, în ciuda dorinței premierul Florin Cîțu de a fi demis.

Directorul Ovidiu Vizante nu va fi demis din funcție, a dat asigurări Cătălin Drulă. O eventuală decizie în acest sens va fi luată abia după evaluarea mandatului, relatează B1TV.

„Domnul director CFR Călători și-a prezentat scuze, subiectul este încheiat pentru mine. Dar există o evalaure care se va face, are un mandat de 4+2 luni. Acest termen se împinește pe 19 august. Vom avea o evaluare, așa cum se face pentru toți managerii și vom concluziona ce se va face (…) Nu sunt rudă cu domnul Vizante”, a declarat Cătălin Drulă, în cadrul unei conferințe de presă.

În noaptea de miercuri spre joi, trenul Mangalia – Arad a acumulat peste opt ore de întârziere după ce a staționat în zona Fundulea. Linia de contact s-a rupt din cauza rafalelor puternice de vânt. Trenul, care era plin cu copii ce veneau din tabără, a plecat la ora 19.10 din Mangalia și a ajuns în Gara de Nord abia după 8.30. Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători, a fost iritat după ce jurnaliștii i-au cerut explicații.

„Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren!”, a declarat Vizante la Antena 3.

Între timp, la Fetești, un fir al liniei ferate este blocat după un accident feroviar între două marfare, provocat de un mecanic de locomotivă băut. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *