Autoritățile austriece au montat un panou stradal cu un mesaj în limba română prin care îi avertizează pe românii care locuiesc în orașul Granz că deranjează vecinii cu muzica dată prea tare.

Mesajul pe panou spune: „Am dat volumul mai încet. Pentru că îmi pasă de ceilalți”. Mesajul este însoțit de o fotografie cu un tânăr care ascultă muzică la căști pentru a nu-i deranja pe ceilalți.

Imaginea a fost publicată pe Facebook de un român, care a adăugat mesajul: „Acel moment în care o altă națiune îți sugerează pe limba ta să nu mai fii un ghiolban prost care își umple golul din cap dând muzica tare” transmite B1TV.

Internauții s-au arătat dezamăgiți de românii care lasă impresie proastă peste hotare. „Deocamdată aceasta reclama (daca este reală) este o palmă morală, binemeritată dată poporului noștri! Este foarte usturătoare, dar binemeritata!”, este mesajul unui român.

„I-am terminat și pe austrieci… sa vezi la votul Schengen!”, comentează un alt internaut.

România se află pe poziția a doua în clasamentul statelor de proveniență ale cetățenilor străini din Austria, după Germania.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *