cristian popescu piedone jpg

Cristian Popescu Piedone luptă fără oprire să-i convingă pe bucureșteni că el e cel mai potrivit pentru funcția de primar al Capitalei. Actualul primar al Sectorului 5 a șters pe jos cu Nicușor Dan, în direct la România TV.

Cristian Popescu Piedone, candidat în cursa pentru București, a rămas cu un gust amar după tragedia de la Colectiv. El spune că nu are nevoie de susținerea lui Klaus Iohannis, susținere de care Nicușor Dan s-ar fi bucurat în trecut, și că jocurile politice de la Primăria Capitalie vor lua sfârșit o dată ce va fi ales primar.

„Este prima dată, și o să vedeți pe data 9 iunie, în care aceste jocuri politice vor lua puțin recreație de la Primăria Capitalei. Le-am spus politicienilor doar de fațadă, cei care se întorc doar în preajma alegerilor să cerșească încă o dată votul, să își mute gardul politic acolo unde ei ar trebui să facă adevărată politică: în Senatul României, în Parlamentul României și Președintele României. Spuneați ce făcea Nicușor Dan cu președintele  României. La fel făcea președintele poză, înainte să se întâmple nenorocirea care m-a marcat toată viața, și premierul României, în semn de respect, nu că i-a fost frică, și-a dat demisia. Și eu mi-am dat demisia de onoare, dar atunci domnul Klaus Iohannis făcea poză cu Cristian Bușoi, pe care-l anunțase peste tot candidatul primăriei. Oglindă, oglinjoară, cine-i cel mai frumos din țară? Tu și cu candidatul tău, dar mai e acolo unul. Eram puțin mai gras atunci, un gras la Sectorul 4. Și atunci am primit mărul otrăvit, cel puțin eu.

Despre Victor nu pot să spun, că era premierul României, știe foarte bine politică, eu știu administrație. Degeaba te plimbi cu cioara vopsită pe lângâ gard, gardul este al cetățeanului. Nu poți să te lipești de gard niciodată, gardul ăla s-a construit în timp, al meu s-a construit în 30 de ani. Despre mine poți să zici ce vrei, poți să zici, rufele mele au fost pe sârmă de acum 30 de ani, mai mi le iau ăștia la fiecare campanie și mi le spală. S-au rupt, dar eu recunosc, sunt om, mă scarpin în cap, să nu zic în altă parte, vorbesc, beau o bere cu oamenii. Politicienii se feresc de omenie”, a declarat Piedone, în direct la România TV, duminică seară.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *