Biroul Executiv al Partidului Umanist Social Liberal l-a numit pe Cristian Popescu Piedone în funcția de șef de campanie al PUSL pentru alegerile ce vor avea loc în 2024. Primarul Sectorului 5 este „locomotiva” partidului și cea mai proeminentă figură din formațiunea politică.

„Ceea ce ne-am propus să facem va fi în mod cert greu, dar este de datoria noastră să nu asistăm pasivi la tot ceea ce se întâmplă, ci să ne implicăm, cu demnitate, onoare și curaj, pentru a le reda românilor încrederea că pot avea un viitor mai bun în propria lor țară”, a spus Cristian Popescu Piedone, potrivit unui comunicat de presă.

În perioada următoare PUSL va finaliza atât lista de candidați pentru alegerile europarlamentare, precum și listele de candidați pentru primării și la consiliile locale și județene. Toate deciziile vor fi luate în acord cu decizia anterioară a BEX, potrivit căreia umaniștii vor candida prin forțe proprii la alegerile din acest an.

De asemenea, Biroul Executiv al PUSL a convocat Consiliul Național pentru data de 5 aprilie, în București, la Sala Palatului.

În București, PUSL a reușit până acum să adune câteva nume importante în vederea alegerilor din acest an. Cristian Popescu Piedone l-a „racolat” pe Liviu Negoiță care, cel mai probabil, va fi candidatul PUSL la Primăria Sectorului 3. De asemenea, la Sectorul 1, Piedone l-a anunțat pe avocatul George Iorgovan. Este de așteptat ca Primarul de la Sectorul 5 să surprindă în următoarele luni cu „achiziții” importante pentru cursa electorală.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *