Platforma Invest IMM a fost atacată iar Victor Ponta se ține de răutăți
Platforma Invest IMM a fost atacată iar Victor Ponta se ține de răutăți

Platforma Invest IMM a fost atacată de hackeri, iar liderul Pro România nu crede nici în ruptul capului acest lucru. Victor Ponta s-a lansat în jigniri la adresa ministrului finanțelor, Florin Cîțu, după ce acesta a dezvpluit că site-ul dezvoltat de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii a fost ținta unui atac informatic. Serviciul de Telecomunicații Speciale a preluat serverul iar SRI adună informații.

Victor Ponta a luat în glumă informația atacului informatic la platforma Invest IMM, potrivit Stiri pe Surse.

„Mă demasc. Eu cu domnul Tăriceanu am stat să îi sabotăm site-ul. Prostul, până nu e fudul, parcă nu e prost destul. Când am fost premier, am făcut o platformă pentru IMM-uri. Au fost probleme, am suspendat-o și i-am dat iar drumul. Dar nu mi-a trecut pri cap să mint așa. Domnul Cîțu intră într-o logică prin care orice fac își găsesc un dușman imaginar. Domnul Cîțu își imaginează acum că eu și domnul Tăriceanu am stat toată noaptea și i-am sabotat platforma. Incompetența și prostia ucid”, a spus liderul Pro România.

Aplicaţia Invest IMM, care trebuia lansată astăzi, a fost blocată din momentul deschiderii şi este total nefuncţională. „După ce de ora 5.30 până la 8.30 au fost testate 2.785 de accesări, aplicaţia s-a blocat chiar în momentul deschiderii, la ora 10, când se înregistrau 397.000 de accesări pe minut, în condiţiile în care în România există 475.000 de IMM-uri”, a declarat Dumitru Nancu, director general FNGCIMM, potrivit PsNews. Acesta spera ca până după săbătorile de Paște, platforma să devină funcțională.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *