Liderii PNL vor merge la Cotroceni cu propunerea de premier Florin Cîțu, a spus la Digi24 Dan Vîlceanu, secretarul general al PNL. El a anunțat că Biroului Permanent Național al partidului se reunește joi la ora 10, înainte de consultările cu președintele Klaus Iohannis.

La acest moment noi avem o decizia Biroului Executiv. Mâindimineață la ora 10.00 avem o ședință a Biroului Permanent Național, din carfac parttoți președinții dorganizații ai PNL și vom decidîn consecință. La acest moment, nu există o altă decizia PNL”, a spus Dan Vîlceanu, secretarul general al PNL la Digi24.

Întrebat dacă decizia în privința lui Cîțu s-ar putea schimba, liderul PNL Vîlceanu a spus: „Noi avem o decizila momentul acesta, vom vedea csva întâmpla mâine. Dar la momentul acesta nu pot să vă dau un răspuns, pentru că avem deja o decizie”.

Întrebat dacă președintelKlaus Iohannis a discutat cu liderii din PNL desprnevoia unei altnominalizări pentru funcția dpremier, Vâlceanu a răspuns: „Eu nu am o astfel dinformație”.

Dacă exista o dorință pentru o altă nominalizare, cu siguranță o comunicam public. Nu a existat o dorință da avea o altă nominalizare. Am văzut tot felul dinformații carau apărut în ultimeldouă zile. La momentul în cardiscutăm nu există o altă decizie”, a adăugat Dan Vîlceanu, secetarul general al PNL.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *