Pompierii din Buzău care se întorceau de la incendiile din Grecia au salvat viața unui om chiar în timp ce se aflau în drum spre casă. Luptătorii au intervenit la un accident care se petrecuse pe șosea, înainte ca echipajele de intervenție aflate în timpul serviciului să ajungă. Pompierii din Grecia au acordat primul ajutor victimei.

Pompierii din Buzău, din nou eroi. Situația care aduce încă o dată laude pompierilor români a fost prezentată pe contul de Facebook al ISU Buzău.

Aflându-se în drum spre Buzău, în microbuzul de transport personal al ISU Buzău, obosiți și nerăbdători să-și întâlnească familiile, au asistat la un accident rutier ce s-a petrecut chiar în fața lor. Fără a sta pe gânduri, aceștia au oprit, s-au dat jos și au dat dovada de profesionalism, ca la orice intervenție la care participă. Imediat au amplasat microbuzul astfel încât sa blocheze sensul de mers pe care incidentul s-a petrecut, pentru a se proteja de alți participanți la trafic.

Ulterior au verificat zona, si au început evaluarea victimei, un motociclist ce a întrat în impact cu un alt autoturism, în urma căruia s-a ales cu multiple traumatisme la nivelul membrelor. Folosind rucsacul medical din dotare au acordat prim ajutor calificat victimei, păstrându-l totodată calm, până la sosirea ambulanței SMURD a ISU Prahova”, au transmis reprezentanții ISU Buzău.

Pompierii români care au intervenit în Grecia s-au întors acasă, luni. Ei au fost primiți de premierul Florin Cîțu, de ministrul de Interne, Lucian Bode, și de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.