Primarul sectorului 3 a anunțat că va candida ca independent
Actualitate

Robert Negoiță candidează ca independent la alegerile locale. Mesajul tranșant către PSD al primarului sectorului 3

Primarul sectorului 3 a anunțat că nu va candida la alegerile locale din partea PSD urmând să își încerce șansa ca independent. Sunt 20 de ani și două mandate de când Robert Negoiță a stat sub umbrela PSD iar de data aceasta a decis că îi va fi mai bine după „divorț”.

„După aproape 20 de ani de când am început aventura politică, dedicându-mi toate energiile și priceperea unui partid de a cărei ideologie m-am simțit întotdeauna cel mai apropiat, a venit astăzi momentul să închei acest capitol.

Anunț public, astăzi, că nu voi mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă” a anunțat Robert Negoiță pe contul său de Facebook.

Robert Negoiță a explicat apoi că nu se mai identifică cu PSD, în care epoca „Dragnea” a fost o adevărată „tragedie” și a adus susținerea unor personaje precum Viorica Dăncilă – „o nouă rușine, fără precedent în istoria partidului”.

„Despre motivele acestei decizii previzibile am tot vorbit, dar o să le punctez încă o dată pe scurt: în ultimii cinci ani, am trăit numeroase dezamăgiri și revolte în calitate de membru PSD.

Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie pentru cel mai mare partid din România, în care politica pumnului în gură a consfințit dictatura absolută a unui individ ce a adus și promovat în conducerea PSD-ului multe nulități, a căror singură calitate a fost aceea de a lătra la ordin și de a asculta cu sfințenie comanda “Stăpânului”.

Aceste personaje au reușit, ulterior dispariției “jupânului” Dragnea, performanța istorică de a propune și susține un personaj ca Viorica Dăncilă ca reprezentant PSD în cursa pentru cea mai înaltă funcție publică din România, cea de președinte al țării. O nouă rușine, fără precedent în istoria partidului.

După acest fiasco, previzibil pentru orice om de bun simț, PSD-ul arată că este o structură mult prea slăbită de aceste “căpușe” care parazitează corpul gazdă, sugându-i orice urmă de vitalitate și ținându-l captiv în vremuri trecute.

Acești paraziți se știu foarte bine. Despre ei am vorbit și în trecut, dar, din nefericire, ei par că înving trecerea timpului și rămân să sugă sângele acestui partid, cred eu, până la moartea organismului gazdă…” a explicat primarul Sectorului 3.

La final, Robert Negoiță și-a cerut scuze de la Marcel Ciolacu, căruia îi apreciază eforturile de a schimba partidul.

„Ar fi nedrept să nu vorbesc, în încheiere, și despre actualul președinte al partidului, Marcel Ciolacu. Nu am uitat, Marcel, că ai fost printre puținii care au avut curajul ca, în cea mai neagră perioadă a dictaturii Dragnea, să-și pună semnătura pe documentul prin care ceream excluderea din partid a “Stăpânului”. Nu am uitat momentele, multe la număr, în care ai dat dovadă de caracter și diplomație și sunt convins sută la sută de bunele tale intenții în ceea ce privește viitorul PSD.

Din nefericire, în acest moment, nu cred că-ți dai seama de forța și de perenitatea acestor căpușe însetate de sânge, putere și întuneric, ce parazitează partidul. Îți apreciez dorința de a încerca reformarea acestui partid și vocația de Don Quijote. Dar îmi rezerv dreptul ca, în acest moment, să nu îți fiu Sancho Panza în această luptă, cred eu, cu morile de vânt.

Nu te supăra pe mine, pur și simplu nu mă mai regăsesc alături de oamenii despre care am făcut vorbire în rândurile de mai sus, nu pot veni să fac echipă cu astfel de oameni (inclusiv echipa de la București). Ar însemna să renunț la tot ceea ce am susținut și la toată lupta pe care am dus-o în ultimii ani.

Asta nu înseamnă că, deși drumurile noastre se despart, nu-ți doresc succes, iar posibila ta victorie și implicit o reformare a partidului, va fi și pentru mine o reparație morală a ultimilor ani petrecuți în PSD.”, a încheiat primarul sectorului 3.

Related posts

Gabriela Firea spune că PSD vrea alianță cu Pro România și ALDE, dar sunt „colegi” care lucrează împotriva partidului

Sorina Pintea a fost suspendată din PSD în urma arestării preventive. Ce au mai decis liderii PSD legat de persoanele cu probleme penale

Deputata PSD Elvira Șarapatin a lovit un pieton și a fugit. S-a întors ulterior la locul accidentului

Marcel Ciolacu se leapădă de Liviu Dragnea. „Nu pot să îmi permit să mă duc la penitenciar să vizitez…”

Constantinescu Gabriel

Marius Adrian Pavel

A.M. Ionescu

Tănase Stamule, consilierul lui Orban, despre atacurile PSD: „Hoțul strigă hoții”

1 comment

Robert Negoiță nu va fi susținut de PNL pentru un nou mandat de primar 9 iulie 2020 at 12:09

[…] Robert Negoiță a anunțat luni că nu va mai candida din partea Partidului Social Democrat (PSD) la alegerile locale din 27 septembrie. […]

Reply

Leave a Comment