Primul pacient român rănit în exploziile din Crevedia și tratat în străinătate a revenit cu bine în țară. Acesta este un tânăr pompier din București în vârstă de 28 de ani, care a primit îngrijiri și tratament la Spitalul Universitar Graz din Austria. Prim-ministrul Marcel Ciolacu l-a întâmpinat la revenirea în România, iar starea sa de sănătate este bună.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu l-a întâmpinat pe pacient la revenirea în România și a exprimat recunoștință pentru curajul său și al colegilor săi.

Marcel Ciolacu s-a bucurat că starea sa de sănătate este bună, exprimând recunoștință pentru curajul său și al colegilor săi, transmite B1TV.

Bine ai revenit acasă, Radu! L-am întâmpinat în această noapte pe unul dintre pompierii noștri tratați în străinătate după exploziile de la Crevedia. Mă bucur că starea sa de sănătate este bună și va putea să revină în scurt timp la o viață normală.

Curajul lui Radu și al colegilor lui din acea noapte a salvat multe vieți! Mulțumesc mult!!!” a scris premierul Ciolacu pe contul său de Facebook.

În prezent, 11 pacienți cu arsuri sunt tratați în unități medicale din străinătate, în țări precum Belgia, Italia, Austria, Germania și Norvegia.

Guvernul a decis să ofere sprijin financiar familiilor pacienților pentru a le permite să fie alături de aceștia pe durata spitalizării.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *