O profesoară din București consideră comportamentul președintelui Klaus Iohannis drept „arogant și cinic” după ce a amenințat profesorii să renunțe la grevă, pentru că au primit ce au cerut de la guvern. Profesoara de la liceul „Cervantes” spune că „fix din cauza acestui comportament de politruc arogant și cinic” nu l-a votat pe Iohannis, și face aluzie la scandalurile de plagiat în care sunt implicați primii oameni din stat „pe care acum Guvernul ii scoate Alba-ca-Zapada”.

Liliana Paicu, profesoară de limba română la Liceul „Miguel de Cervantes” l-a criticat extrem de dur pe șeful statului.

Domnul președinte amenință profesorii. Vezi, Doamne, cum îndrăznesc profesorii să pună în pericol Bacalaureatul si Evaluarea Națională? Intr-un fel, are dreptate. Sunt de acord cu domnul președinte, are tot dreptul să șteargă pe jos cu toți fraierii care l-au votat, după ce le-a spus «ghinion» profesorilor care nu au reușit să-și facă șapte case din meditatii. Fix pentru acest «ghinion», eu nu l-am votat niciodată, fix din cauza acestui comportament de politruc arogant și cinic, nu a primit votul meu”, a scris Liliana Paicu, joi, pe contul ei de Facebook, potrivit B1TV.

Ea a sugerat că niciun profesor din București nu a fost de acord cu oferta Guvernului, și contrar celor afirmate de șeful statului, oamenii chiar au fost consultați de sindicaliști asupra propunerilor creșterii de salarii.

(Klaus Iohannis, n.r.) ii cearta și pe liderii de Sindicat care se plimbă și consulta oamenii. Uite, ce să vezi, noi am fost consultați, intr-un Colegiu din București, am completat un Google Forms și niciun profesor nu a fost de acord cu oferta de rahat a Guvernului. Nici măcar unul. Și, personal, după ce în iunie 2010, ca urmare a politicii de austeritate a lui Băsescu, am primit salariul pe concediu 1600 de lei din care, cică, trebuia sa trăiesc până în septembrie, după ce am educat generații de elevi, dupa ce mi-am dat Definitivatul, Gradul 2, am făcut un Master, după ce mi-am făcut singura, singurica, un doctorat de la prima litera la ultimul punct, nu am plagiat ca toți imbecilii pe care acum Guvernul ii scoate Alba-ca-Zapada, după 20 de ani de școală, iaca nu o sa-i permit domnului președinte sa-mi spună ce să îndrăznesc și ce nu”, a mai spus Liliana Paicu.

Profesoara Liliana Paicu, despre Klaus Iohannis
Profesoara Liliana Paicu, despre Klaus Iohannis

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *